Faciliteiten

Op Camping LE PLAN D’EAU verlenen wij graag service aan onze gasten en zelfs als u buiten het seizoen komt, vanaf de opening tot de laatste dag, het restaurant en de winkel geopend.

In de winkel

In de winkel hebben wij de belangrijkste boodschappen te koop (de supermarkten zijn 3 minuten verderop), frisdrank en lokale produkten.

Ontbijt

Vers brood en warme croissantjes zijn iedere ochtend vanaf 8 uur verkrijgbaar. U kunt ook ontbijten op het terras van de bar.

Het bar-restaurant

Gedurende de dag biedt de bar ijs en drankjes. 'S Avonds biedt het restaurant salades, gegrild vlees, pizza en ijs tegen zeer betaalbare prijzen voor u om te komen als een gezin (frieten en pizza mee te nemen). Sluit de bar en het restaurant om 23u, behalve op woensdag en zondag ('s avonds entertainment) sluit om middernacht. Op de grond, de barbecues zijn beschikbaar, evenals picknicktafels.

De Receptie

De receptie is open van 8u tot 13u en 15u tot 20u in juli / augustus en van 8u tot 13u en 16u tot 19u in het laagseizoen. Bij de receptie vindt u veel toeristische informatie, kaarten en rondleidingen vinden. U kunt ook reserveren een aantal activiteiten in de buitenlucht.

En ook

Gratis WiFi, TV zaal voor de grote sportevenementen, ijskasten verhuur, kaarten en postzegels, kranten, etc…